Radu Siffredi, despre problemele cu care s-a confruntat tatăl său în vacanță: ”I-a pocnit stomacul”

 

Iubitul Oanei Matache a povestit prin ce a trecut tatăl său într-o vacanță, dar și cum și-a luat viața în propriile mâini imediat ce a devenit major.

Invitat alături de partenera sa la emisiunea Vacanță de vedetă de la Antena Stars, Radu Siffredi a a declarat că tată lui obișnuia să vină la el în vacanță, doar că a fost la un pas de tragedie, după ce a ridicat ceva de jos și i-a pocnit stomacul. El a avut prezență de spirit, a sunat imediat serviciul de urgență, iar intervenția medicilor a fost salutară.

„Tatăl meu a avut o problemă, i-a pocnit stomacul, el face sport și a ridicat ceva și i-a pocnit stomacul și era acolo și l-am dus la spital, adică a fost totul ok”, a declarat Radu Siffredi, în ediția de sâmbăta trecută de la Vacanță de vedetă.

Partenerul Oanei Matache a povestit cum și-a luat viața în propriile mâini la 18 ani și cum a plecat singur să-și găsească rostul în Marea Britanie, cu doar 400 de euro în buzunar. „Eu am stat în Scoția trei ani. Scopul meu a fost să plec de acasă, eu am fost mai rebel așa. La 18 ani am plecat (...) Am terminat liceul, a fost vacanța de vară și după pe 12 decembrie deja eram în Londra. Am vrut eu să îmi iau viața în mâini și să plec (...) Am avut 400 de euro și un ghiozdan. La început, m-am descurcat. La început, am stat așa puțin nomad, ca să zic așa, am umblat pe străzi. A fost greu. La momentul ăla fiind și copil, nu am luat-o atât de tare. Cred că s-a simțit trauma mai târziu”, a mai povestit Radu Siffredi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest