Radu Ștefan Bănică, pasiune surpriză! Ce "a moştenit" de la mama lui

 

Ștefan Bănică Jr. se mândrește cu copiii lui. Fiul să cel mare îi seamănă leit, dar a moștenit și de la mama lui câte ceva. Radu Ștefan iubește echitația și spune că a moștenit iubirea pentru acest sport de la mama lui. Vrea să își investească banii în pasiunea lui, dar nu numai atât. Ce a declarat fiul celebrului Stefan Bănică Jr.

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr. și al Cameliei Constantinescu, a moștenit pasiunea pentru echitație de la mama sa. El practică acest sport de la vârsta de 4 ani, dar mărturisește că nu a prea a avut timp de asta în ultima perioadă. Vrea să își investească banii în pasiunea lui și a recunoscut că încă are o oarecare frică de cai, chiar dacă practică de mic acest sport.

‘’Vreau să investesc bani în mine. Vreau să investesc în sportul meu preferat. Îmi place foarte mult echitația, am făcut-o de mic și nu prea am avut timp din păcate să mă ocup, dar vreau măcar vara asta să merg de câteva ori. Am moștenit această pasiune de la mama. Tata e de acord, dar mama e mai aventuroasă, mai spontană. De la ea moștenesc genul ăsta de activități. De la 4 ani m-am apucat de echitație. Mi-a fost foarte frică. Am căzut de pe cal, dar nu m-am accidentat. Am avut o mare frică, nu am putut să mă urc pe cal o perioadă, dar după mi-am revenit. Am avut o teamă de cal din totdeauna și acum pot să zic că mai am puțin, dar dacă nu riști nu câștigi. Este un sport foarte frumos și mă bucur că ama avut tangențe cu el de mic’’, a declarat Radu Ștefan Bănică pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest