Radu Vâlcan a mai fost căsătorit o dată! Cine este și cum arată fosta soție a prezentatorului/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Deși este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori din România, nu mulți sunt cei care știu că Radu Vâlcan a mai fost căsătorit o dată. Majoritatea admiratorilor săi l-au văzut doar la brațul Adelei Popescu, însă artista nu este prima femeie pe care a condus-o la altar. Cine este și cum arată fosta soție a vedetei?

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează, de departe, unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt împreună de mai bine de 10 ani, s-au căsătorit de aproape patru ani, iar din povestea lor de dragoste au ieșit doi băieței pe nume Alexandru și Andrei.

Și chiar dacă amândoi fac parte din lumea mondenă, puțini sunt cei care îi cunosc istoricul amoros al prezentatorului, printre care și faptul că a mai fost căsătorit o dată.

Cine este fosta soție a prezentatorului

La vârsta de 20 de ani, moderatorul emisiunii “Insula iubirii” a condus pentru prima dată o femeie la altar. Deși partenera sa de la momentul acela, pe nume Tereza, era puțin mai în vârstă, dragostea pe care și-au purtat-o unul celuilalt i-a făcut sa își dorească să treacă la următorul nivel al relației.

Radu Vâlcan și fosta soție au fost căsatoriți timp de patru ani, între 2003 și 2007, după care au decis să pună punct mariajului. Motivul: nepotrivirea de caracter. Divorțul a fost unul de comun acord, iar la diferență de trei ani după separare, fosta soție a prezentatorului s-a căsătorit cu un grec pe nume Dimitris Tranakas.

„Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti“ a spus Radu Vâlcan pentru Unica.

Aflată la vârsta de 50 de ani, Tereza arată incredibil și este o prezență constantă la cele mai mari evenimente mondene din România, ceea ce înseamnă că, probabil, nu puține au fost episoadele în care Radu Vâlcan și fosta soție s-au întâlnit.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest