Radu Vâlcan i-a surprins pe concurenți în miez de noapte! „Aveți 45 de minute să vă pregătiți”

 

Radu Vâlcan și-a făcut apariția pe Insula fetelor și pe Insula băieților pentru a le înmâna patru scrisori cuplurilor Rey-Eda și Lavinia-Florin.

 

Prezentatorul show-ului Insula Iubirii a ajuns intempestiv pe cele două insule pentru a le înmâna celor două cupluri deja formate scrisori cu un mesaj special. „Dragilor vreau să vă spun de ce am venit cu aceste obiecte, am două mesaje pentru Rey și Eda. Analizați-le bine, citiți-le cu atenție. Aveți 40-45 de minute să vă pregătiți, uitați-vă pe ce v-am trimis”, le-a spus Radu Vâlcan

 

„În această seară veți avea parte de o întâlnire specială”, a fost mesajul din scrisori. Rey s-a arătat nerăbdător să se confrunte cu oricine: „Aștept, sunt pregătit pentru orice, dar nu sunt pregătit pentru orice în același timp. Mă întâlnesc, nu am nicio reținere. Sper să mă întorc fericit, e ziua mea. Vreau să fie ok totul”. Eda și-a dorit un date, mai ales că era ziua lui Rey: „Ar putea fi un date romantic sau ar putea fi o întâlnire cu Lavinia și Florin. Sper să fie prima parte”.

 

De partea cealaltă, Florin și Lavinia au crezut că au parte de o întâlnire romantică, așa că s-au îmbrăcat cât mai elegant posibil. Cum a reacționat Florin când a aflat că se întâlnește cu Rey.„Nu mă așteptam să am parte de acest bonfire. Să fiu pus în această ipostază”, spune Florin. „Pentru prima oară în acest sezon ne întâlnim la o ceremonie a focului de genul acesta”, spune Radu Vâlcan

 

„De ce crezi că te-am chemat în seara asta?”, îl întreabă Radu pe Rey, ajuns la bonfire. „Cu siguranță va fi o încercare pentru mine. Îmi imaginez că o chemi aici pe Lavinia sau pe Eda, ori pe Florin”, spune Rey.

 

„Am înțeles că aveați o relație tumultoasă, cu certuri, cu împăcări, cu despărțiri, chiar cu infidelități și cu toate acestea ați stat 4 ani împreună. Totul Se poate interpreta că voi ați venit despărțiți pe Insula Iubirii, legat de faptul că te-ai fi putut folosi de Eda ca să te răzbuni pe Lavinia”, îi spune Radu lui Rey.

 

„M-a făcut imatur și prost, într-un mod diplomat, legat de ispite. Radu a spus că am venit despărțiți, eu nu consider acest lucru. Dar m-a pus pe gânduri: oare Lavinia a luat o astfel de hotărâre înainte să vină aici. Dar de ce să mă răzbun, e o ipocrizie să fac acest lucru. Am întâlnit o persoană frumoasă, inteligentă, avem o chimie. Rămâne de văzut pentru viitor”, și-a explicat Rey poziția.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest