Radu Vâlcan, primele declarații după ce s-a autoizolat 14 zile, de la întoarcerea din Republica Dominicană: „A fost foarte greu”

 

După 14 zile extrem de lungi, Radu Vâlcan a ieșit din carantină și s-a întors, din nou, în sânul familiei. Contactat de reporterii Antena Stars, prezentatorul reality show-ului „Insula Iubirii” a dezvăluit cum a petrecut departe de cei dragi și mai ales, despre cum a fost momentul revederii.

În urmă cu două săptămâni, Radu Vâlcan și întreaga echipă de producție a emisiunii „Insula Iubirii” au fost nevoiți să se întoarcă pe meleagurile natale, din Republica Dominicană, din cauza pandemiei de coronavirus. Iar de teama de a nu le pune sănătatea în pericol celor dragi, atât prezentatorul TV, cât și restul colegilor săi din echipă au fost obligați să se izoleze departe de familie, timp de 14 zile.

Deși Radu Vâlcan a ținut permanent legătura cu soția și cu cei mici, atât prin intermediul telefonului, cât și al internetului, cele două săptămâni de autoizolare tot au trecut foarte greu din cauza dorului.

„A fost foarte greu. Ce mai important este că am ieșit sănătoși, că am fost cu un coleg. Dor de familie, casă, de tot ce înseamnă mediul meu. Sport gătit, televizor și iar, de la capăt. Ne mai petreceam timpul și pe conturile de socializare. Eram curios ce fac și ceilalți colegi de ai mei, de-ai noștri.” a spus Radu Vâlcan.

Din fericire, ce a fost mai greu a trecut, iar cum în perioada de stat în casă, departe de familie, nu a prezentat niciun simptom specific virusului COVID-19, prezentatorul s-a întors în sânul celor dragi, iar acum este mai fericit ca niciodată, nerăbdător să recupereze tot timpul în care a lipsit.  

„Este foarte bine acasă, mă bucur că am ajuns sănătos și încerc să recuperez toată perioada asta în care nu i-am văzut. Iar acum voi sta acasă, cu familia.” a mai precizat prezentatorul pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest