Raed Arafat, despre hotărârea care prevede interzicerea deplasărilor! Reacția oficială a autorităților la documentul care a creat isterie! VIDEO

 

Avem reacția oficială a autorităţilor la documentul secret care a creat isterie azi printre români! Raed Arafat a vorbit despre hotărârea care prevede interzicerea deplasărilor şi faptul că izolarea va deveni obligatorie.

În urmă cu câteva ore, a circulat pe rețelele de socializare, un document conform căruia, membrii grupului de suport tehnico-științific, privind gestionarea bolilor contagioase de pe teritoriul României, au luat măsuri împotriva răspândirii noului virus CIVOD-19.

Potrivit acestui document, sunt interzise deplasările persoanelor în afara domiciliului sau a reședinței cu câteva excepții. După ce acest document a creat o reală isterie în jurul românilor, cu puți timp în urmă, aturoritățile au oferit un răspuns oficial.

Astfel că, potrivit acestora, documentul este un draft, într-adevăr, este un document real, însă nu se ia în considerare aplicarea acestor decizii, asta pentru că până în acest moment nu există o propunere formală, în acest sens.

În plus, Secretarul de Stat al Afacerilor Externe, Raed Arafat a declarat, în urmă cu puțin timp că: „Oricum, Romania nu se afla in situatia altor tari cu un numar foarte mare de cazuri pana in acest moment, iar masurile pe care le propunem sunt masuri care au in continuare caracter preventiv si care sa limiteze raspandirea cat mai mult posibil asa cum este recomandat si de catre mai multe organizatii internationale.” a scris Raed Arafat pe pagina sa de socializare.

De asemenea, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne au fost sesizate si organele de cercetare penală pentru infracțiunea de divulgare fără a informațiilor care nu sunt destinate publicitate și care poate fi pedepsită de la 3 luni, până la 3 ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest