Răfuiala în stil italian! A trecut și Antonia prin așa ceva?

 
+2 click pentru
galerie

Vincenzo Castellano s-a întors în România cu surle şi trâmbiţe! Italianul a adus-o cu el şi pe iubita italiancă, însă cei doi au făcut un scandal monstru, în plină stradă. În loc de sărutări pasionale, că doar amândurora le curge prin vene sânge latin, cei doi porumbei s-au certat la cuţite. Ţipetele şi plânsetele femeii parcă l-au scos din minţi pe fostul soţ al Antoniei. Din fericire, noua achiziţie a cuceritorului Vincenzo s-a potolit. abia când, în loc de urlete, a fost alintată cu îmbrăţişări pătimaşe. 

La prima vedere pare o ceartă între doi iubiţi italieni, o ceartă ascunsă de ochii lumii pe o alee lăturalnică din Herăstrău. Doar la prima vedere. Protagoniştii nu sunt deloc nişte iluştri necunoscuţi. El - nimeni altul decât Vicenzo Castellano, iar ea. nu! Nu e Antonia. ci noua lui iubită.

Vincenzo şi proaspăta cucerire şi-au început aventura, la ceas de seară, la un restaurant dintr-o zonă de fiţe a Capitalei. După cină însă a început scandalul! La un moment dat, fata pare că ţipă de disperare. Nu i-o fi picat bine cina?!

Într-un final, lucrurile s-au linştit! Vincenzo a reuşit, cu chiu cu vai, să o calmeze pe iubita lui. Ba chiar, romanticul fost soţ al Antoniei a sărutat-o pasional.

Culmea, se pare că nici fosta lui parteneră nu ar sta prea bine cu nervii. Potrivit ziariştilor de la Libertatea, Antonia i-ar face crize de gelozie lui Alex Velea. Poate Vincenzo chiar are lipici la fete. mai agitate! Însă motivele disputei pe care italianul a avut-o cu actuala iubită nu sunt foarte clare. O fi aflat că nu este prima femeie din viaţa lui? Sau că Vincenzo are şi o fetiţă? Greu de spus.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest