Raluca de la „Bambi”, gest de superioritate, cu iubitul la masă! A preluat frâiele relaţiei VIDEO PAPARAZZI

 
+4 click pentru
galerie

Raluca de la „Bambi” nu se dezmite! Ori de câte ori a avut ocazia a arătat că este o femeie independentă, dar nimeni nu se va aştepta, că va face asta şi la masă cu iubitul ei. Imaginile surprinse de SpyNews.ro stau drept mărturie!

Raluca de la „Bambi” nu se uită la bani atunci când vine vorba de iubitul său, Emil. Cei doi amorezi şi-au făcut apariţia la unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Capitală, acolo unde s-au delectat cu cele mai fine preparate şi băuturi.

Au servit prânzul, au consumat câteva cocktail-uri fără alcool, dat fiind că erau cu maşinile. Preţ de câteva ore au stat la poveşti, aşa cum îi şade bine oricărui cuplu de îndrăgostiţi. Când a venit vorba de achitarea notei de plată, blondina afăcut un gest incredibil. Fără să îi permită să atingă carneţelul, artista a plătit integral nota de plată.

În drum spre autoturismele de lux, cei doi s-au sărutat pasional, fără să ţină cont că se află în mijlocul străzii. Dar aşa se întâmplă când eşti îndrăgostit până peste cap! După ce s-au bucurat unul de celălalt, au luat-o pe căi diferite.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest