Raluca Drăgoi a primit inelul de logodnă într-o cutie de bomboane: „Am avut o triplă sărbătoare!”

 

În direct la Antena Stars, artista a povestit cum a fost cerută în căsătorie de iubitul Andrei și ce surpriză i-a făcut Florin Salam.

 

Din vară, Raluca Drăgoi este împreună cu tânărul Andrei. După niciun an de relație, acesta a decis să facă marele pas și să o ceară de soție. Vedeta, radiind de fericire, a spus marele Da, iar acum cei doi se pregătesc să-și oficializeze relația, atât în fața ofițerului stării civile, cât și a bisericii. Totul se va întâmpla la anul.

 

Până atunci, cântăreața a mai trăit un moment emoționant, atunci când a fost chemată de Florin Salam să cânte împreună pe scenă, iar acesta i-a făcut o supriză, împreună cu publicul cântându-i „La mulți ani” de ziua ei. Firesc, Raluca s-a simțit fabulos să audă acest mesaj din 1500 de piepturi. Ea a povestit totul într-o intervenție la Antena Stars.

 

"Am avut triplă sărbătoare, suntem nascuti în aceeasi zi, iar cireasa de pe tort a fost faptul că iubitul meu m-a cerut in căsătorie cu putin inainte de 12 noapte. (...) Am primit un apel de la Florin Salam care mi a zis sa ma fac frumoasa pentru că o să fiu invitata lui pe scenă. La 12 fix mi-au cântat la multi ani, de fata cu mai bine de 1500 de persoane. Cea mai frumoasa surpriză a fost asta. Am considerat-o cadou de la mama mea. (....) Nunta nu o să aibă loc anul acesta, ci la anu. Am vorbit cu colegii mei sa rezerve deja data si vreau sa le facem calculat de pe toate", a declarat Raluca Drăgoi, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest