Raluca Drăgoi s-a căsătorit în mare viteză. Dezvăluiri exclusive la Antena Stars: „Chiar nu ne-am pregătit!”

 

Este a treia oară când manelista spune marele DA în fața lui Dumnezeu. Vedeta speră ca de această dată să fie cu noroc.

 

Raluca Drăgoi și-a unit destinele cu iubitul ei, Andrei. Vedeta a oferit o serie de detalii în exclusivitate la Antena Stars, după cea de-a treia căsătorie. Manelista a dezvăluit logodna, dar a precizat că nunta a programat-o pentru anul viitor. Raluca Drăgoi a povestit că de data aceasta nu a fost vorba despre vreun eveniment spectaculos, de proporții. Ea și partenerul ei au mers la biserică și și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu.

 

Evenimentul a avut loc într-un cadru restrâns, între participanți numărându-se părinții, nașii copilului și câțiva prieteni ai cuplului. Manelista a dezvăluit că au luat această decizie din două motive. Ea apreciază că acest pas îi va ajuta să fie mai uniți în cuplu, iar în al doilea rând cei doi își doresc să devină nași de botez în august, fapt ce nu-l puteau realiza, potrivit canoanelor, dacă nu erau căsătoriți.

 

”Așa am considerat noi, să fim mai uniți, mai bine, și pentru a fi nași. Astea sunt cele două motive. Chiar nu ne-am pregătit. Rochia mi-am luat-o cu 12 ore înainte. Am fost foarte prinși cu evenimentele și Andrei cu antrenamentele lui și treburile lui și chiar nu am avut timp”, a declarat Raluca Drăgoi în exclusivitate pentru Antena Stars. .


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest