Raluca Dumitru, într-o ipostază mai mult decât bizară! Cum a ajuns asistenta TV în mijlocul unui ritual de exorcizare?

 
+2 click pentru
galerie

Raluca Dumitru, asistenta TV de la emisiunea "Star Matinal" a trecut prin momente de necrezut! Bruneta a fost obligată să accepte să participe la un ritual... de purificare. 

Este mereu veselă și plină de viață în show pe care îl prezintă alături de Rocsana Marcu și Răzvan Botezatu, dar acum nu a mai fost în stare să își păstreze aceeași prezență de spirit. Raluca a fost de acord să meargă alături de o pritenă la o vrăjitoare, pentru a afla răspunsuri la anumite întrebări. Chiar dacă nu crede în astfel de lucruri, asistenta nu a vrut să își supere amica, așa că i-a făcut pe plac.

Din păcate, ceea ce s-a întâmplat în locuinţa respectivă întrece orice imaginaţie. Îngrozită de ceea ce se petrecerea în jurul ei, vedeta de la Antena Stars ajunge să fie personajul central al unei povești cu spirite rele, exorcizări și sacrificii umane. Deşi încearcă să se salveze, Raluca îşi dă seama că lupta este pierdută...Bruneta este dezbrăcată de vrăjitoare, este legată şi aprope răstignită. Întregul ritual are ca scop ...purificarea asistentei TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest