Raluca Lăzăruţ a renunțat la tot în favoarea iubirii. Ce proiect TV are vedeta în America VIDEO

 

Raluca Lăzăruţ este în culmea fericirii. Vedeta şi-a găsit marea iubire, mai precis pe Horaţiu, bărbatul cu care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste şi pentru care a renunţat la tot.

Cum dragostea întrece orice bariere, Raluca Lăzăruţ a decis să părăsească Romania şi să se stabilească peste ocean, chiar in Statele Unite ale Americii. Frumoasa brunetă a ales să îşi urmeze dragostea până în Chicago dar nu a uitat de prima ei iubire şi anume, televiziunea.

Raluca nu a renunţat la tot pentru relaţia ei, ba mai mult îşi materializează pasiunea şi a făcut publice imagini de la filmări pentru diverse reclame, semn că tot în acest mediu va activa şi de acum când viaţa ei este complet diferită.

Raluca Lăzăruţ a părăsit România şi s-a căsătorit cu omul de afaceri pe nume Horaţiu Boeriu, român la origini, dar stabilit peste Ocean. În ciuda faptului că nu era în planurile sale de viitor să plece, după cum mărturisea pe blogul său personal: „cât era de prăpădită, mi-a împlinit toate visurile, mi-a satisfăcut toate capriciile, mi-a oferit o familie iubitoare şi m-a lăsat să mă înconjor de cei mai minunaţi oameni din lume” .

Raluca îşi materializează pasiunea şi dincolo de Ocean. Ba chiar mai mult, a făcut publice numeroase imagini din reclamele în care a jucat, semn că tot în aceast mediu va activa chiar şi atunci când este împlinită pe toate planurile.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest