Raluca Lăzăruț, declarații emoționante după ce a devenit mamă în secret, în urmă cu patru luni! A renunțat la carieră pentru familie!

 
+3 click pentru
galerie

Raulca Lăzăruț a devenit mamă în secret și s-a aflat totul după patru luni. Pe lângă primele imagini cu bebelușul fostei prezentatoare TV, vom oferi și detalii uluitoare din culisele poveștii sale de iubire cu bărbatul pentru care a renunțat la cariera ei.

În ultima perioadă, viața Ralucăi Lăzăruț a fost una discretă și nu a lăsat prea multe detalii legate de viața personală, să iasă la iveală. Totul până acum, după ce în urmă cu patru luni a devenit mămică.  Vedeta a postat prima imagine pe contul său de socializare cu micuța sa minunată, care a venit însoțită de un mesaj emoționant: „În ciuda tuturor, 2020 este cel mai bun an al meu de până acum. Faceți cunoștință cu Geema, mica mea jucărie de patru luni”\

Nu vă gândiți că s-a ferit să posteze și să anunțe că este însărcinată, doar în mediul online, acolo unde nu a publicat nicio fotografie ca să nu i se vadă burtica, ci Raluca Lăzăruț a păstrat tăcerea și între apropiați, cărora nu le-a spus despre această perioadă minunată din viața ei, drept urmare foarte puțini oameni au știut că a fost însărcinată.

A renunțat la carieră pentru familie

Fosta prezentatoare TV s-a casătorit  în 2017 cu omul de afaceri Horațiu Boeriu alături de care a plecat în Statele Unite ale Americi pentru a avea o viață mai frumoasă și lipsită de griji. Astfel că în urmă cu 5 ani renunța la cariera în televiziune și părăsea România pentru a-și urma dragostea peste ocean.

Horațiu, un mare pasionat de mașini și un afacerist de succes îi promitea brunetei o viață superbă și așa a fost, cel puțin în primul an, când au făcut nunta iar nași le-au fost Adelina și Cristi Chivu. Ulterior, lucrurile au început să se schimbe si gurile rele spuneau că Horațiu era căsătorit mai mult cu job-ul decât cu Raluca.

Și de aici a început o întreagă poveste presărată cu momente neplăcute. La un moment dat, compania de automobile pe care o promovează i-a impus să nu se mai afișeze cu soția la evenimentele care au legătură cu brand-ul lor. Decizia a fost luată după ce membrii companiei au descoperit ședința nud cu Raluca, în revista cu iepurași, de acum câțiva ani.

Din fericire, cei doi au reușit să treacă peste obstacolele pe care le-au întâmpinat, iar acum formează o familie fericită alături de micuța Geema, fiica lor nou-născută.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest