Raluca Macovei, dezvăluiri - bombă despre planurile Oanei Zăvoranu: " Vrea să ducă o mulţime de persoane la detectorul de minciuni!"

 
+3 click pentru
galerie

Moartea Mărioarei Zăvoranu a picat la început ca un trăsnet pentru fiica ei, Oana. A mai trecut ceva timp de la nefericitul eveniment, iar bruneta a început să se simtă din ce în mai bine şi deja se ocupă de averea pe care i-a lăsat-o cea care i-a dat viaţă.

Invitată în platoul "Star Magazin", de la Antena Stars, prietena cea mai bună a Oanei Zăvoranu, Raluca Macovei a povestit despre ce planuri are vedeta în perioada următoare, dar şi intenţiile sale.

"Oana e mai bine, încearcă să depăşească momentul. Încearcă să îşi vadă de Agricomex, încearcă să îşi vadă de afacerile pe care le are pus pe roate. Vrea să se extindă, vrea să ducă o mulţime de persoane la detectorul de minciuni, are multe de făcut. Asta o să vă zică ea, pe cine vrea să ducă. Informaţia asta mi-a scăpat. Se descurc, are o echipă minunată cu care lucrează, are un avocat foarte bun, are o contabilă foarte bună. Oana a aflat foarte multe informaţii despre firme noi în această perioadă," a spus Raluca Macovei, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest