Raluca Moianu, momente de coşmar în Grecia! A fost la un pas de moarte: „Mi-a spus că dacă ne oprim, murim”

 
+2 click pentru
galerie

Raluca Moianu a fost părtaşa unei experienţe, cu adevărat, traumatizante. Vedeta s-a aflat în mijlocul furtunii din Grecia, care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, din cauza căreia şase persoane au murit, printre care şi doi români.

Vedeta, împreună cu o prietenă au plecat în scop de relaxare, în Grecia. Deşi erau sigură că se vor întoarce cu o amintiri frumoase, iată că, nu a fost deloc așa. Se pare că au fost surprinse de furtună exact când se aflau pe autostradă, motiv pentru care nu au avut unde să se adăpostească. Din spusele Ralucăi Moianu, treptat, lucrurile revin la normal.

"Nu am avut comunicare cu autorităţile române din Grecia. Pe mine şi pe prietena mea ne-a prins furtuna pe autostradă. În viaţa mea nu am văzut aşa ceva. Mi-a fost frică. Aveam senzaţia că ne zboară cu tot cu maşină. Eu îi spuneam prietenei mele să ne oprim, ea spunea că dacă ne oprim murim. Am stat foarte multe ore pe pe drum, că erau drumurile blocate. Erau foarte multe maşini de intervenţie locale. Când am ajuns la locaţie nu era curent, nu era apă. Acum lucrurile au revenit la normal, suntem într-o altă localitate, este senin, lucrurile par că au revenit la normal", a spus Raluca Moianu la Rtv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest