Raluca Pastramă a cerut ordin de restricție împotriva lui Pepe, după ce a fost agresată de artist! Detalii incredibile!

 

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă nu mai formează un cuplu a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton! Și chiar dacă artistul anunța că nu există un motiv real din cauza căruia mariajul lor s-a destrămat, acum ultimul gest făcut de Pepe reprezintă unul, cu siguranță! Bruneta a cerut ordin de restricție împotriva tatăl copiilor săi!

Anunțul separării de Raluca Pastramă a fost făcut chiar de Pepe, prin intermediul unui clip publicat pe canalul său de YouTube, unde a dezvăluit și faptul că divorțul va avea loc la notar, iar mariajul de șapte ani va fi încheiat pe cale amiabilă.

Raluca Pastramă a cerut ordin de restricție împotriva lui Pepe

Nu mai putem spune același lucru acum, după ce Pepe ar fi agresat-o pe Raluca Pastramă, chiar în mijlocul străzii, sub privirile șocate ale martorilor. După actele de violență pe care le-a îndurat, bruneta a pleca val-vârtej la Poliție unde l-a denunțat pe artist și unde a cerut eliberarea unui ordin de restricție împotriva acestuia.

„La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.”, se arată în comunicatul Poliției.

Mai mult de atât, potrivit spuselor apropiaților cuplului, actele de violență nu erau deloc rare, iar Pepe ar fi fost violent atât verbal, cât și fizic cu Raluca Pastramă, de-a lungul celor șapte ani de căsnicie, din cauza neînțelegerilor cauzate de faptul că familia brunetei nu voia să îl accepte pe artist în sânul ei. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest