Raluca Pastramă a fost cerută în căsătorie? A postat prima imagine cu inelul

 

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. După ce a decis să divorțeze, vedeta și-a refăcut viața alături de Ibrahim, bărbatul care a făcut-o pe aceasta să zâmbească din nou. Iată ce fotogrie a postat partenerul Ralucăi pe contul său de socializare.

Au trecut mai bine de șapte luni de la divorț, iar Raluca Pastramă se pare că este din ce în ce mai fericită. După ce Pepe a decis să își refacă viața alături de o domnișoară superbă, se pare că și fosta lui soție și-a găsit liniștea alături de Ibrahim.

Ei bine, se pare că relația celor doi îndrăgostiți este din ce în ce mai serioasă, dovada stând în fotografiile postate de Raluca Pastramă pe rețelele de socializare. Însă, de curând, fosta parteneră a lui Pepe ne-a surprins cu plăcut! Iată ce se întâmplă în viața ei la momentul actual.

Raluca Pastramă trăiește o perioadă extrem de frumoasă, deși în urmă cu doar un an a decis să se despartă de tatăl copiilor. Ei bine, se pare relația dintre ea și iubitul ei este din ce în ce mai serioasă.

De curând, Ibrahim a postat o fotografie pe contul său de socializare. Bărbatul îi arată mâna superbă a iubitei sale, iar pe deget apare un inel strălucitor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest