Raluca Pastramă, interviu exclusiv despre noua sa viață, după divorțul de Pepe: „Am încercat amândoi ani întregi”

 

Divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe a fost unul destul de controversat, dar după luni bune de la semnarea actelor la notar, se pare că între cei doi s-a instaurat liniștea și pacea, așa cum s-a vrut de la bun început. Fosta soție a artistului a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars despre noua sa viață!

Raluca Pastramă a mărturisit că mariajul ei cu Pepe nu mai funcționa de ani buni, însă atât ea, cât și el, au încercat să își mai acorde câteva șanse, de dragul celor două micuțe ale lor. Într-un final au ajuns la concluzia că lucrurile nu vor mai functiona niciodată între ei, astfel ca au decis să semneze actele de divorț.

Despărțirea a fost una pe cale amiabilă, în cele din urmă, după ce Raluca Pastramă i-a adus grave acuzațiii artistului, reușind să obțină pe numele lui și un ordin de restricție, pe care l-a anulat ulterior, din cauza lipsei probelor.

Raluca Pastramă a spus la Antena Stars că îi este mult mai bine după divorțul de Pepe și este de părere că își vor găsi fericirea după care tânjesc amândoi.

„Au fost ani întregi în care am încercat amândoi. Nu a fost să fie. Este cel mai bine să nu te mai uiți înapoi. Doar să înveți din ce a fost, să nu mai repeți greșeli, asta clar. Dacă ai învățat, atunci da, poți merge înainte și poți progresa. Dacă n-ai învățat și sta să te uiți tot timpul în trecut și stai să te gândești ce-ar fi fost dacă, atunci n-ai făcut nimic. (...) Nu m-aș fi gândit niciodată în viața mea că o să ajung să divorțăm, dar consider că e mai bine să fim fericiți. Cred că e mult mai bine așa. Au fost ani de zile în care am făcut noi tot ce am putut împreună să reușim să fie bine”, a declarat Raluca Pastramă la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest