Raluca Podea se luptă de una singură cu boala nemiloasă a tatălui ei: „Mi-a sugerat să nu îi zic ce diagnostic are. Să îi ascund”

 

Raluca Podea a povestit la Antena Stars drama prin care trece. Frumoasa blondă face tot ce-i stă în puteri pentru ca părintele ei să trăiască.

 

Fosta „Fată de la pagina 5” este mereu cu zâmbetul pe buze, numai că până mai ieri ascundea un mare secret, pe care l-a dezvăluit în exclusivitate la emisiunea Star News. Vedeta luptă de una singură cu boala nemiloasă care îl macină încet dar sigur pe tatăl ei. Chiar dacă medicii îi mai dădeau părintelui ei maxim 9 luni, de la cruntul verdict au trecut 3 ani, și asta, în mare măsură, grație eforturilor pe care le-a depus Raluca. Mai mult, blondina a ascultat sfatul medicilor și nu i-a spus vreodată tatălui ei cu ce boală gravă de confruntă. Raluca Podea a mărturisit la Antena Stars că tatăl ei are cancer, iar în momentul în care a aflat această cumplită veste i s-a făcut rău și a leșinat.

 

„A fost acum trei ani, pur și simplu, mi-a zis că are cancer. Nu m-a luat pe ocolite, șocul a fost foarte mare. Nu pot să îl depășesc. Mi s-a făcut rău, am leșinat, am stat, mi-am revenit și abia după aceea a stat să îmi explice niște chestii. Mi-a sugerat să nu îi zic ce diagnostic are. Să îi ascund. El nu știe nici în ziua de astăzi ce are. Atât de multă încredere are în mine și atât de mult a sperat în mine, încât nu s-a gândit că o să îi ascund și nu o să îi spun niciodată ceea ce are”, a mărturisit Raluca Podea, în cadrul emisiunii Star News.

 

Blondina este distrusă de durere și face totul pentru tătăl ei. Chiar dacă medicii nu-i mai dădeau de trăit mai mult de nouă luni, deja au trecut trei ani datorită tratamentelor pe care le-a făcut. Raluca Podea nu i-a dezvăluit părintelui ei care este diagnosticul, iar acesta știe că a avut o simplă gastrită la stomac.

 

„Nimeni nu i-a dat mai mult de trăit de 9 luni. A trăit trei ani, poate a trăit și din cauza medicilor, am alergat cu el, i-am făcut terapii, am făcut operații în care să îi mai ușurez situația și boala. Lui i-am spus că a avut o gastrită la stomac, pe el îl doare acum mâna că a avut semipareză la mâna dreaptă”, a mai spus frumoasa blondină la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest