Raluca Podea, șicanată în traficul din București: „Lucrurile au luat-o razna!”

 

Vedeta a fost victima unei hărțuiri din partea unui individ care i-a arătat gesturi obscene și i-a bătut în geam.

 

Raluca Podea a avut parte de momente mai puțin plăcute în traficul din București. Într-un ambuteiaj, la o intersecție, ea l-a claxonat pe șoferul din față, care, susține blondina, blocase intersecția și implicit nu îi permitea să vireze. În momentul respectiv, un alt participant la trafic a coborât din mașină, i-a arătat gesturi obscene și i-a bătut în geam. Cu lux de amănunte, vedeta a povestit în exclusivitate la Antena Stars cum au decurs lucrurile.

 

''Eu consider că lucrurile au luat-o razna și că o femeie în trafic, ca și femeie în trafic, este mult mai periculos decât nu știu… să mergi pe stradă într-o fustă scurtă. Pentru că sunt o grămadă de mitocani, de bărbați, de…, eu una sunt bătăușă rău, am făcut și box cinci ani, dar nu îmi permit să mă dau jos din mașină și nu aș vrea să fac circul ăsta… n-ai cum să vii tu să-mi bați mie în geam, în condițiile în care eu l-am claxonat pe cel din fața mea, adică ce treabă ai tu, din moment ce erai pe altă bandă de sens?'', a declarat Raluca Podea, în exclusivitate la Antena Stars.

 

Raluca Podea susține că nu a reacționat numai și numai datorită lui David, fiul său fiind în mașină cu ea. Blondina nu a vrut astfel să-și sperie copilul: „Se vedea că erau câteva mașini mai în față, noi eram paralel unul cu celălalt, eu l-am claxonat pe domnul din față, pentru că noi trebuia să facem stânga, iar ei au blocat intersecția, ceea ce nu este normal. Dacă amenzile applicate ar fi mult mai aspre, cu siguranță nu ar mai fi atâția bătăuși pe stradă și atâția bărbați șmecheri care coboară din mașină la femei. Consider că dacă ești șofer, trebuie să mergi ca atare, nu să blochezi nicio intersecției și pur și simplu nu am făcut nimic, doar l-am claxonat pe domnul din față… pentru asta a venit și ne-a bătut în geam, și eram cu copilul, bineînțeles că David este mai fricos așa, că eu de obicei dacă nu este el, eu cobor din mașină… Și nu am vrut să sperii copilul și atunci, d- asta am și filmat. Mi-a fost frică pentru copilul meu că știu că se sperie, că mie nu-mi este frică, îți dai seama.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest