Raluca Ropotan vorbeşte despre secretele căsniciei cu celebrul fotbalist: "Ne iubim foarte mult"

 

Dragostea este frumoasă, dar Raluca Ropotan este şi foarte norocoasă. L-a cunoscut pe bărbatul vieţii ei când avea doar 17 ani, iar el i-a pus lumea la picioare. O plimbă peste tot în lume şi o răsfaţă aşa cum numai el ştie. De la vacanţe prin locuri exclusiviste la mâncăruri care mai de care mai sofisticate. Asta da viaţă frumoasă!

Au călătorit peste tot şi nu au ratat nicio destinaţie populară de pe glob. Raluca Ropotan arată bestial, iar fotbalistul trebuie să fie cu ochii în patru când iese la braţ cu o soţie aşa frumoasă. 
 

Ei bine, fie că este la mare, la munte sau într-o capitală celebră, fiica lui Stelian Ogică atrage atenţia prin atitudine şi stil vestimentar. Iar dacă ar fi să aleagă locul în care s-a simţit minunat, Raluca ar spune. Se vede cu ochiul liber că Raluca şi Adrian Ropotan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Dar noi suntem curioşi care este secretul căsniciei lor.

"Comunicam foarte bine, comunicarea cred ca este un punct forte intr-o relatie. Nu ne expunem foarte mult, ceea ce iar cred ca este important. Si ne iubim." a declarat Raluca Ropotan, conform Antena Stars.

 

După ani buni de relaţie, cei doi au hotărât să-şi unească destinele. La nunta lor au participat peste 300 de invitaţi, cei mai cunoscuţi oameni din showbiz, iar petrecerea a fost una luxoasă. Pentru ca totul să arate aşa cum au visat, cei doi au cheltuit sume uriaşe. Raluca a purtat o rochie cum nu s-a mai văzut în România, care a costat 16.000 de euro. Iar alţi 19.000 de euro au fost daţi doar pe aranjamentele florale.

Pentru cei doi porumbei a urmat o lună de miere ca în poveşti, unde altundeva decât pe insula preferată a vedetelor Mykonos!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest