Raluca Zenga a vorbit despre problemele din mariajul cu Walter: „Mi-a iertat multe. A avut de-a face cu un copil capricios”

 

Vestea că Raluca și Walter Zenga divorțează a picat ca o bombă în showbiz, mai ales că în urmă cu câteva luni, soția antrenorului mărturisea că are o căsnicie cât se poate de frumoasă. Blondina a vorbit și despre problemele pe care le-a întâmpinat și pe care le-a avut în mariaj, de-a lungul anilor, printre care și gelozia excesivă cu care Walter s-a confruntat timp de 17 ani.

Deși s-a tot vehiculat că Raluca și Walter Zenga nu mai formează un cuplu de ceva timp, nimeni nu a vrut să dea crezare zvonurilor, datorită spuselor blondinei prin care infirma o posibilă despărțire. În urmă cu puțin timp, blondina a acordat un interviu, în care a mărturisit că în mariajul ei nu există niciun obstacol peste care să nu fi trecut, atât ea, cât și celebrul antrenor.

„Cu trecerea anilor, mariajul parcurge mai multe faze – ne schimbăm noi ca oameni, traversăm etape personale complicate, momente de criză și confuzie, dar, atâta vreme cât reușim să păstrăm complicitatea și intimitatea în cuplu, comunicând mereu, împărtășindu-ne atât reușitele, cât și eșecurile, eu zic că și într-o căsnicie modernă te poți bucura de succes și longevitate!, a spus Raluca Zenga pentru viva.ro

Mai mult de atât, Raluca a vorbit și despre problemele cu care s-a confruntat Walter Zenga, având-o pe ea ca partener. Din spusele ei, se pare că până la nașterea primului copil, a fost o femeie extrem de geloasă, care își făcea în permanență grijă cu cine umblă soțul ei.

„Cât despre gelozie, acum, că am scăpat de excesul nesănătos de care am suferit mulți ani la rând, îmi dau seama că este o adevărată otravă a sufletului. Curios, în cazul meu, partea toxică a geloziei a dispărut complet la nașterea primului nostru copil, Samira. A fost ca și cum o povară uriașă mi se ridicase de pe umeri și am putut vedea lucrurile mult mai limpede, fără a mă mai tortura cu scenarii imposibile din cauza geloziei. E bine, deci, că există vindecare!”, mai declara Raluca Zenga în această vară.

În cadrul aceluiași interviu, Raluca Zenga recunoștea că bărbatul alături de care a stat 17 ani de relație, dintre care 15 ani de căsnicie, a dat întotdeauna dovadă de înțelepciune și a știut cum să se comporte, ca scandalurile și certurile dintre ei să nu capete proporții draconice.

„El mi-a iertat multe și este mult mai înțelept decât mine în multe aspecte. Am impresia că, în relația cu mine, el a avut de-a face de multe ori cu un copil capricios și răsfățat, dar a dat mereu dovadă de tact și răbdare și m-a iubit pentru exuberanța și energia mea.”, a mai spus Raluca Zenga în iunie, pentru sursa menționată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest