Raluka, de senzaţie pe internet! Cum a putut să se lase fotografiată artista! FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Raluka este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Atât datorită talentului muzical pe care îl are, cât şi datorită aspectului fizic cu care îi dă pe toţi peste cap. Lucru pe care l-a făcut şi acum, cu ultima postare de pe social media.

Raluka a postat o fotografie în care a încins imaginaţia tuturor reprezentanţilor sexului puternic. Într-un body alb, care îi flatează silueta de sirenă, artista a primit o mulţime de complimente atât din partea bărbaţilor, cât şi din partea femeilor. Nu este necunoscut pentru nimeni că Raluka este o împătimită a sportului. De minimum trei ori pe săptămână vizitează sala de fitness unde lucrează ca să îşi menţină trupul de zeiţă.

Raluka, despre cel mai mare complex al ei

Chiar dacă toată lumea o complimentează pentru felul în care arată, Raluka are un mare complex când vine vorba de aspectul fizic. În urmă cu ceva timp, artista a mărturisit că şi-ar dori ca umerii săi să fie mai înguşti. Dar pentru că înca nu există nicio intervenţie chirurgicală care o poate ajuta în a-şi retuşa umerii după bunul plac, artistei îi rămâne să accepte faptul că este perfectă şi aşa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest