Raluka, detalii din intimidate: „Am înșelat și am impresia că o să mai înșel”

 

Cântăreața a vorbit fără perdea despre viața ei sentimentală, susținând că și-a înșelat partenerii și că o va face și în viitor.

 

Raluka a participat la un podcast pe YouTube, în cadrul căruia și-a deschis sufletul și a oferit detalii despre viața ei intimă. Artista susține că atunci când iubește o face cu toată ființa ei, argumentând prin faptul că este născută în zodia Scorpion. Ea a mai divulgat faptul că se îndrăgostește cât ai pocni din degete și a făcut și o scurtă caracterizare a iubitului ideal: să dea dovadă de masculinitate și să fie bun la suflet. Totodată, cântăreața a mai spus că își dorește foarte tare să aibă copii, acesta fiind și motivul pentru care petrece mult timp cu nepoții ei.

 

„Mă îndrăgostesc foarte repede de omul potrivit, câteodată și de omul nepotrivit. (...) Bărbatul trebuie să fie bărbat, să aibă rolul de bărbat și trebuie să fie bun. (...) Sunt cel mai fericit om de pe pământ atunci când sunt îndrăgostită. E cel mai frumos sentiment. (...) Îmi doresc copil. Îmi plac copiii mult de tot și chiar încerc să petrec mult timp cu nepoțeii mei”, a spus Raluka, în cadrul unui podcast, pe YouTube.

 

Însă cea mai interesantă mărturisire pe care vedeta a făcut-o a ținut tot de relații. Mai precis, ea a dezvăluit faptul că și-a înșelat partenerii. Dar nu doar atât, ci și că trăiește cu senzația că și pe viitorii îi va traduce: „Da, am înșelat și nu știu de ce am impresia că o să mai înșel așa în viața mea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest