Raluka și Ana Baniciu au comis-o în văzul tuturor! Cum au fost surprinse artistele la terasă/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Adio, dietă! Au uitat complet de siluetă! Raluka și Ana Baniciu au fost surprinse într-o ipostază așa cum nu credeai că le vei vedea vreodată, iar imaginile de la paparazzii Spynews.ro stau drept dovadă.

Cu siguranță, cine a pus burger-ul în drum, nu s-a gândit la trupurile bine lucrate in sala de fitness. Dar nici noi nu ne-am fi gândit să le vedem pe Raluka și pe Ana Baniciu, cu fizicul lor de invidiat, în timp ce dădeau iama într-un fast-food din București.

Vigilenți ca de obicei, paparazzii Spynews.ro au fost pe fază și au surprins momentele inedite cu cele două artiste. Când nu sunt la antrenamentele intense de la sală, fetele cam păcălesc regulile. Iar în imaginile surprinse de paparazzii, se observă cum cele două discutau de zor și fără să țină cont de ce ar putea spune gurile rele, s-au pus pe comandat.

După minute în șir de așteptări, au sosit și mult așteptații burgeri. Deliciile din fața lor, mai că îți lasă gura apă, astfel că înțelegem cum de nu prea ai cum să refuzi ceva atât de delicios. Fără să mai piardă vremea, au început să mănânce cu poftă preparatele din fața lor, dar nu fără să imortalizeze înainte deliciile pentru conturile lor de socializare.

Ca două fete bune, la finalul mesei, Raluka și Ana Baniciu i-au făcut pe plac chelnerului, care a dorit o poză cu ele. Dar mai bine vă lăsam pe voi să vedeți direct imaginile, așa că dați play clipului de mai jos!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest