Rămasă fără bani de chirie, Mariana Moculescu a primit ajutor de unde se aștepta cel mai puțin: „Mi-a trimis imediat 600 de euro!”

 

Mariana Moculescu a trecut prin momente grele după ce a fost evacuată din garsoniera din centrul Capitalei. Cine i-a sărit în ajutor vedetei.

 

În cadrul ultimei intervenții la Antena Stars, Mariana Moculescu a povestit că a fost evacuată din locuința în care stătea cu chirie în inima Bucureștiului, din cauza unor defecțiuni la conducta de apă, care ar fi afectat și alte apartamente din blocul respectiv. Rămasă pe drumuri, fără prea mulți bani, vedeta a cerut inițial ajutorul prietenilor pe care-i știa cu dare de mână, dar niciunul dintre ei nu i-a sărit în ajutor.

 

Cu peste 40 de bagaje la ușă, după cum a relatat, Mariana Moculescu se afla într-o situație disperată. În cele din urmă a găsit o locuință de închiriat, dar nu și banii necesari pentru a plăti chiria și depozitul aferent. Ajutorul a venit de unde se aștepta mai puțin, de la fostul ei soț, Horia Moculescu.

 

"Preţurile chiriilor sunt foarte mari în Bucureşti, mai ales în centrul Bucureştiului sunt groaznic de mari! Şi am început să mă rog de prietenii mei, de cunoştinţele mele, bărbaţi cu bani, cu afaceri. Şi în ultimă instanţă am apelat, pentru prima oară în viaţa mea, să mă împrumut de bani la Horia. Care a percutat, vreau să îţi spun că am rămas mască! A percutat din prima. Mi-a trimis imediat bani de chirie plus garanţia, adică 600 de euro. Şi va trebui să îi dau înapoi începând de săptămâna asta. Dar ideea este că a fost foarte drăguţ omul la cei 86 de ani ai lui", a povestit vedeta în exclusivitate la Antena Stars.

 

Fosta soție a lui Horia Moculescu spună că gestul făcut de acesta nu a dus la o împăcare, însă l-a apreciat foarte tare, fiind unul „cavaleresc”. Bărbatul și-a justificat mâna de ajutor întinsă prin faptul că Mariana Moculescu va rămâne pentru totdeauna mama Nidiei, copilul cuplului.

 

"Înseamnă că v-aţi împăcat, nu?Nu, dar... ce vreau să spun...Adică ne-am împăcat, în sensul că: '' foarte frumos gestul lui!'' Cavaleresc aşa şi de gentleman. Mi-a venit în minte, aşa. Deci în viaţa mea nu am apelat la el şi am avut multe momente grele în viaţa. Niciodată nu i-am cerut ceva lui Horia! El a sărit imediat să mă ajute! A zis: ''Pentru că eşti mama Nidiei.", a mai spus Mariana Moculescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest