Ramona Bădescu, botez rupt din filme pentru băiețelul ei! Unde va avea loc evenimentul: „Cea mai arzătoare dorință”

 

Ramona Bădescu a primit cel mai frumos cadou la vârsta de 50 de ani! Vedeta a devenit mămică pentru prima dată, iar timpul atât de repede, încât bebelușul a împlinit deja opt luni! Și așa cum era de așteptat, frumoasa actriță pregătește în detaliu ceremonia de creștinare a micuțului!

Ramona Bădescu trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Actrița și-a îndeplinit cel mai mare vis, iar acum se bucură din plin de viața de familie pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

„Mă bucur de fiecare oră și moment petrecute alături de fiul meu și trăiesc din plin ceea ce mi se întâmplă acum. Mi-am dorit foarte mult să devin mamă și chiar dacă s-a întâmplat mai târziu, nu am nici un regret! Timpul trece extrem de repede, fiul meu a făcut deja 8 luni.” a spus Ramona Bădescu pentru Click.ro

Chiar dacă a fost nevoită să amâne botezul nou-născutului din cauza pandemiei de coronavirus, vedeta a avut timp să pregătească evenimentul până la cel mai mic detaliu și se anunță a fi unul, cu adevărat, spectaculos! Și spunem asta pentru că locația este... extrem de specială.

„Ceea ce îmi doresc extrem de mult, cea mai arzătoare dorință a mea, este să pot organiza botezul copilului meu, pentru că din cauza acestei situații cauzate de coronavirus nu am putut face nimic. Așa că primul lucru pe care îl voi face imediat după ce se vor termina restricțiile și vom reveni cât de cât la normal, va fi botezul fiului meu, sper că acolo unde îmi doresc, la Vatican”, a mai spus vedeta pentru sursa menționată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest