Ramona de la Clejani, despre bătălia cu kilogramele: „Din cauza depresiei, m-am trezit un pic mai plinuță”

 

Metoda pe care a folosit-o vedeta pentru a scăpa de surplusul de grăsime nu a fost cea mai indicată, întrucât a ajung la urgențe!

 

Chiar dacă tot timpul a fost o femeie mai degrabă slabă, din cauza depresiei, Ramona Manole a luat la un momentdat câteva kilograme în plus. Vedeta s-a înfometat pentru a scăpa de surplus, iar strategia nu s-a dovedit tocmai fericită, având în vedere că din cauza lipsei de nutrienți din organism a ajuns pe patul de spital. Ea spune că a sărit peste mese și din cauza programului foarte aglomerat pe care l-a avut fiind prinsă între familie, evenimente, concerte, repetiții, drumuri. Oboseala și stresul acumulate au făcut ca organismal acesteia să cedeze. În exclusivitate la Antena Stars, vedeta a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

 

”N-am fost niciodată un om gras, dar s-a declanșat o problemă de sănătate și din cauza depresiei s-a declanșat ceva și m-am trezit puțin mai plinuță. Atunci am vrut să slăbesc, am fost foarte motivată de colaboratorii mei, de publicul care mă iubește, de oamenii care mă încurajează în fiecare zi și mi-am dat interesul”, a spus Ramona de la Clejani la Antena Stars.

 

Ramona de la Clejani a luat în cele din urmă decizia cea bună, anume să slăbească sub îndrumarea strictă a unui nutritionist. De atunci, ea împărtășește cu toți cei care o urmăresc dieta pe care o ține pentru a-și atinge scopul. ”Eu vreau să fiu slabă. Mi-am luat pe cineva ca să mă ajute, mănânc sănătos, chiar postez pe pagina mea ce mănânc, chiar vreau să vadă și alte persoane, să nu se înfometeze. Iaurt, folosesc semințe de chia sau cereale naturale cu lapte de soia, îmi fac piept de pui la grătar, încep să fiu atentă, cât se poate, o supică și unde nu știu învăț, am un nutriționist”, a mai spus Ramona de la Clejani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest