Ramona de la Clejani, dispusă să renunțe la silicoane! „Știu că e o criză de gelozie și sunt foarte confuză”

 

Fiica lui Ioniță de la Clejani a suferit mult atunci când și-a pus implanturile mamare. Ce a determinat-o să renunțe la ele!

 

Ramona de la Clejani ține foarte mult la aspectul ei estetic, care i-a conferit un plus de încredere în tot ceea ce face. Astfel, de-a lungul timpului ea și-a adus o serie de îmbunătățiri, de fiecare data când nu a fost prea mulțumită de modul în care arată. Mamă a trei fetițe, artista și-a făcut recent operație de rinoplastie, iar în trecut și-a pus implanturi mamare, la care acum este gata să renunțe. Ce a deteminat-o pe vedetă să ia această măsură radicală, chiar dacă, ea însăși recunoaște că operația inițială nu a fost deloc ușoară.

 

Cântăreața a mărturisit, în exclusivitate pentru Spynews, cel mai tare site de știri mondene din România, că este dispusă să facă acest gest din dragoste. Actualul ei partener i-a cerut în mod expres să renunțe la silicoane, spunând că o place simplă. Chiar dacă se gândește că dorința bărbatului ar putea să izvorască din gelozie, Ramona de la Clejani este hotărâtă să i-o împlinească.

 

”Soțul meu spune că nu e de acord ca eu să am implanturi, pentru că mă vrea așa cum spune el, simplă, nu este de acord cu silicoanele, el spune plastic, nici nu spune silicoane, așa că trebuie să îmi scot implanturile, el spune că nu am nevoie de silicoane. Evident că eu știu că e o criză de gelozie și încă sunt foarte confuză”, a spus vedeta.

 

Și este gata să facă acest sacrificiu, chiar dacă atunci când și-a pus implanturile a mărturisit că a suferit mult, punând fericirea cuplului mai presus de dorințele proprii: ”Eu mi-am dorit atât de mult și am suferit atât de mult pentru această operație, de implant mamar. Dar dacă el își va dori cu adevărat asta și va merita, cu siguranță voi face și pasul ăsta, pentru că fericirea nu stă în implanturi, e vorba despre cum ne înțelegem noi, în familia noastră”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest