Ramona de la Clejani, în exclusivitate la Antena Stars: „Am devenit mult mai pretențioasă!”

 

Cântăreața nu mai acceptă pe oricine în viața ei. A spus cu subiect și predicat ce trebuie să facă un bărbat pentru a o cuceri.

 

Ramona de la Clejani a divorțat de tatăl copiilor ei în această vară, după 10 ani de căsnicie. Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani a încercat de mai multe ori în trecut să se separe de soțul ei, însă fără prea mari sorți de izbândă. A intentat divorțul în urmă cu patru ani, dar abia în vară magistrații au dat o hotărâre mult așteptată de cântăreață. În urma mariajului eșuat, Ramona s-a ales cu trei fetițe, care au rămas la ea, întrucât fostul soț e plecat în Anglia.

 

Vechea idilă a călit-o pe Ramona Manole, care a devenit o femeie mult mai puternică, arătând că are forța să treacă peste greutățile la care a încercat-o viața și poate să își crească cele trei fetițe. În direct la Antena Stars, Ramona Manole a mărturisit că este foarte fericită. Artista a explicat că îi merge foarte bine pe plan profesional și că este tare mândră de fetițele ei.

 

Cântăreața a fost întrebată și dacă se află într-o relație, astfel că după ce a stat pe gânduri câteva secunde, a mărturisit că momentan nu. În schimb, ea a mărturisit că și-a deschis inima și îl așteaptă pe cel care este gata să o facă fericită și să o cucerească. Ramona Manole a explicat că își dorește lângă ea un bărbat care să o facă să se simtă iubită și respectată, cel puțin la fel cum o face ea. Mai mult decât atât, fâcând referire la relația anterioară care a eșuat, artista a declarat că este mult mai pretențioasă.

 

"Pai nu este ca nu am timp, nu am timp acum, dar cine știe, îl aștept sa vina, nu e problema. Cu tatăl copiilor am rămas intr o relație buna, nu dau detalii, dau totul trecutului. Eu ma focusez pe viitor acum și pe prezent. Pentru mine și eșecul este o bucurie. Am devenit mult mai pretențioasă si vreau sa fiu respectata, iubita si apreciata. O sa am mare grija cu cine o sa fiu", a declarat Ramona Manole în direct la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest