Ramona de la Clejani s-a despărțit de iubit! Paris nu se simte vinovat: „Nu mă simt pătat cu absolut nimic”

 

Ruptura dintre fata lui Ioniță de la Clejani și instrumentist pare iremediabilă, după ce au apărut zvonuri că acesta și-ar fi căutat fosta parteneră.

 

Ady Paris a vorbit în exclusivitate cu reporterii Spynews.ro despre relația cu Ramona de la Clejani. Instrumentistul consideră că fosta parteneră îi dorește răul, dar și alte persoane care ar fi invidioase că a ajuns să formeze un cuplu cu cântăreața. Într-o primă fază a negat existența unor mesaje cu fosta iubită.
 

”Eu nu știu de niciun mesaj, am aflat și eu ieri. Fata cu care am fost eu, din cate știu eu, din auzite, ca avem prieteni comuni, fata este într-o relație. Eu așa știu. Sută la sută sunt invidioși oamenii, nu le convine să mă vadă cu Ramona, că și ea, la rândul ei, are foarte mulți pretendenți, probabil asta a fost ideea”, a declarat Paris pentru Spynews.ro.

 

Instrumentistul a confirmat însă ruperea relației cu Ramona de la Clejani, chiar dacă și-a susținut în continuare, cu tărie, nevinovăția: ”Eu nu am făcut nimic, eu nu mă simt pătat cu absolut nimic, mie Ramona nu mi-a făcut nimic, m-am înțeles cu ea, despărțiți suntem, pentru că nu i-a venit bine, dacă e adevărat ce se aude, mesaje sau ce a venit, dar nu am avut o ceartă mai rea sau să ne vorbim urât”.

 

După ce a aflat despre conversațiile dintre iubitul ei și fosta lui iubită, Ramona de la Clejani a afirmat că nu se poate impune în calea fericirii nimănui și că Paris este liber să facă exact ceea ce dorește. ”O respect și orice se va întâmpla de acum încolo, o să o respect. Acum Dumnezeu știe dacă vor mai fi împreună, viața merge înainte și cu bune, și cu rele. Are o carieră foarte bună, are de cântat foarte mult, și eu la fel. Eu am rămas puțin șocat cu aceste mesaje”, a mai spus fostul iubit al artistei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest