Ramona Filip a dat destinaţiile exotice pe meleagurile maramureşene! Se bucură de renume internaţional, dar nu a uitat de unde a plecat VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Ramona Filip este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă, nu atât de mult în România, precum în afara granţielor. Aceasta face furori în întreaga lume cu creaţiile sale de lux şi deşi se bucură de un succes răsunător pe plan internațional, nu a uitat niciodată de unde a plecat.

Ramonei Filip i s-a făcut dor de plaiurile natale, aşa ca a revenit în ţară, pentru o scurtă vacanţă. Frumoasa şatenă s-a întors tocmai din Cipru, pentru a le arăta şi copiilor săi, tradiţiile româneşti. Maramureşeancă de origine, odată ajunsă în România, a îmbrăcat straiele specifice şi cu toate că suntem obişnuiţi sa o vedem îmbrăcată cu cele mai luxoase brand-uri, îi vine tare bine costumul tradiţional românesc.

Ramona Filip este o prezenţă extrem de activă pe social media, aşa că în scurta vacanţă din Maramureş, le-a arătat tuturor admiratorilor săi tradiţiile româneşti şi mai mult de atât, designer-ul promovează vizitarea ţarii noastre care are peisaje ce îţi taie răsuflarea.

„Nici nu vă pot explica cum fiind acasă, în grădina copilăriei mele, în revin atâtea amintiri, sentimente, chiar şi arome de mult uitate. Cu toţii trebuie să ne întoarcem din când în când petnru a ne reconecta.” a scris Ramona Filip, pe instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest