Ramona Gabor și imaginile luxului suprem! Cum arată hotelul în care a fost ”parcată”

 

Face ce face şi reuşeşte să stârnească invidia tuturor. Ramona Gabor se lăfăie într-un lux obitor în Mykonos. Noul ei iubit o tratează ca pe o zeiţă, motiv pentru care a şi cazat-o într-un hotel de cinci stele.

De când a pus picioruşele de gazelă pe pământ grecesc Ramona Gabor nu ştie cum să se mai laude cu luxul în care se lăfăie. Toată ziulica diva postează imagini cu care vrea să stârnească invidia tuturor. Aflată în Mykonos, Ramona Gabor s-a cazat, normal, într-un hotel de fiţe. Că doar deh! Era culmea ca iubi s-o instaleze la vreo pensiune de două margarete.

În fiecare dimineaţă când deschide ochişorii, diva noastră are parte de o privelişte care-ţi taie respiraţia. Cerul şi marea de un albastru năucitor o fac pe Ramona să uite de absolut toate grijile, în cazul în care ar avea. Iar interiorul hotelului este greu de descris în cuvinte. Albul predominant o relaxează cu siguranţă pe sora Monicăi, iar piscina stabilimentului... Ce să mai! Raiul pe pământ.

Bineînţeles, Ramona Gabor şi-a etalat trupul de felină la spectaculoasa piscină. Într-un costum roşu ca focul, diva noastră era cât pe ce să stârnească furia zeiţelor greceşti. Mai ales că nu au parte de un iubit ca al Ramonei noastre, care o idolatrizează deschizându-şi larg portofelul doldora ca pe o ofrandă care atrage iubirea necondiţionat.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest