Ramona Olaru a fost înșelată de Cuza? Ce a spus asistenta TV: „Amintiri cu altcineva, în același timp”

 

După o relație controversată, Ramona Olaru și Cuza au decis să meargă pe drumuri separate. Chiar dacă nu a vrut niciunul să comenteze ce anume a dus la despărțire, la scurt timp de la destrămarea cuplului, asistenta TV de la „Neața cu Răzvan și Dani” a scris un mesaj în care a dat de înțeles că ar fi fost înșelată.

Încurcate mai sunt căile dragostei, dacă este să îi luăm ca exemplu pe Ramona Olaru și Cuza. De vreo câteva luni bune, cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Astfel că ultima separare nu a fost deloc una surprinzătoare pentru admiratorii celor doi, însă ultimele confesiuni ale asistentei, au fost uluitoare.

Ramona Olaru a scris, recent, pe pagina sa de socializare un mesaj în care a dat de înțeles că motivul despărțirii de Cuza ar fi fost infidelitatea. Asistenta TV de la Antena 1 l-a acuzat, într-un mod subtil, pe fostul partener, că ar fi înșelat-o și pretindea că este fericit alături de ea.

”Ai grijă cu cine-ți faci amintiri, că s-ar putea să mai aibă cu cineva în același timp, amintiri!:)))”, a scris Ramona, reușind să surprindă pe toată lumea.

Reacția lui Cuza la cuvintele acuzatoare ale Ramonei Olaru încă nu a venit, însă suntem curioși dacă v-a comenta în vreun fel, mesajul subtil transmis de fosta parteneră. Așa că rămâneți pe www.antenastars.ro pentru a afla în continuare ce se întâmplă între cei doi, cât și viața vedelor din showbiz. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest