Ramona Olaru, atac devastator la adresa lui Cuza: „Un băiat care nu e pregătit să fie bărbat”

 

Ramona Olaru l-a făcut praf pe Cuza, din nou! Asistenta TV l-a acuzat pe fostul iubit de imaturitate și a explicat și care au fost motivele din cauza cărora s-au despărțit!

Relația dintre Ramona Olaru și Cuza a fost una extrem de controversată, în care au existat foarte multe despărțiri și împăcări. Și chiar dacă fanii au crezut că și ultima separare dintre cei doi este temporară, iată că de data aceasta, lucrurile au stat diferit.

De când s-au despărțit, Ramona Olaru nu încetează să arunce cu săgeți otrăvite în fostul iubit. După ce l-a acuzat de infidelitate și de un comportament nepotrivit la adresa ei, iată că de data aceasta i-a mai găsit un defect: imaturitatea.

Ramona Olaru dă de pământ cu fostul iubit

Ultimul mesaj publicat de asistenta TV de la „Neața cu Răzvan și Dani” le-a dat de înțeles tuturor urmăritorilor ei că principalul vinovat de ruptura relației a fost chiar Cuza. Pe lângă acuzațiile de infidelitate și lipsă de maniere, Ramona Olaru a ținut să precizeze că fostul iubit a fost și o persoană extrem de imatură, nemulțumită de orice i se oferea.

”Fostul meu m-a învățat că, oricât de bună ai fi o femeie, nu vei fi niciodată suficient de bună pentru un băiat care nu este pregătit să fie bărbat”, a fost mesajul scris de Ramona Olaru pe pagina sa de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest