Ramona Olaru dezvăluie motivul neașteptat al despărțirii de fostul ei iubit: „Era prea obosit încât….”

 

În această dimineață, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru, asistenta TV cunoscută pentru sinceritatea ei, a dezvăluit motivele despărțirii de fostul ei iubit. Aceasta a avut curajul să vorbească deschis despre experiența sa de viață și să împărtășească această mărturisire cu publicul.

În cadrul emisiunii, Răzvan Simion a întrebat-o pe Ramona Olaru despre gândurile care o animau în acea dimineață. Fiind o persoană cu umor, asistenta TV a răspuns cu o glumă, dezvăluind că s-a despărțit de fostul ei iubit pentru că acesta era prea obosit.

„M-am despărțit de fostul că era prea obosit! Îi era atât de somn încât se culca cu oricine”, a mărturisit asistenta TV în emisiunea de pe Antena 1.

După gluma spusă de Ramona Olaru, colegii săi de emisiune au intervenit și au menționat că subiectul glumelor nu trebuie discutat în profunzime. Astfel, vedeta nu a oferit detalii precise cu privire la persoana la care se referea în declarația ei, păstrând misterul în jurul acestui aspect al vieții sale personale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest