Ramona Olaru, face lobby peste tot să o ceară Cătă Cazacu de soție: „Insistați și voi, scrieți acolo”

 

Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a dezvăluit la Antena Stars că își dorește foarte tare să devină doamna Cazacu.

 

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi se înțeleg în ultima vreme de minune, astfel încât asistenta TV de la Neatza cu Răzvan și Dani a lăsat impresia că-și dorește foarte tare să facă pasul decisiv în relația în care este implicată. În exclusivitate pentru Antena Stars,  a declarat că își dorește mult ca iubitul ei, Cătălin Cazacu, să o ceară în căsătorie.

 

„Așteptăm nunta, dar stai puțin să mă ceară de soție că, după aia, facem și nuntă. Eu vreau totul organizat. Sunt puțin pe vechi, eu sunt bătrânică un pic. Insistați și voi, scrieți acolo, faceți ceva să mă ceară și pe mine odată”, a spus vedeta, în exclusivitate la Antena Stars.

 

Până la nuntă, cei doi îndrăgostiți se pregătesc de vacanță, iar ținta lor în această vară va fi Spania, pentru că sunt câteva locuri pe care frumoasa blondină își dorește foarte tare să le viziteze. Cei doi au primit însă câteva propuneri de colaborare, astfel încât este de așteptat să-și scurteze vacanța.

 

„Se apropie vacanța, dar ideea este că acum, pe ultima sută de metri, au venit niște proiecte la amândoi și ne vor ocupa jumătate din vacanță, dar după aceea aș vrea să plecăm în Spania, pentru că sunt niște locuri pe care nu le-am vizitat și îmi doresc neapărat să le vizitez”, a mai declarat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest