Ramona Olaru, fără sutien, în direct la TV! Cum au reacționat Răzvan și Dani/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

 

Ramona Olaru a fost protagonista unui moment de senzație, în această dimineață, în cadrul emisiunii matinale de la Antena 1. Blondina a optat pentru o bluză albă și ușor transparentă, iar pentru că nu purta sutien, telespectatorii au avut parte de o priveliște... inedită.

Dani Oțil a intervenit în momentul de dans al Ramonei Olaru, după ce a observat că asistenta TV nu este îmbrăcată tocmai potrivit pentru TV. Moderatorul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani” i-a atras atenția blondinei, vizavi de problema vestimentară care a putut fi sesizată cu ochiul liber de toți cei din fața micilor ecrane.

La scurt timp după intervenția lui Dani, a apărut și Răzvan, care s-au pus în fața asistentei TV pentru a o acoperi. Însă dacă vă gândeați că Ramona Olaru a scăpat nepedepsită, ei bine, atunci vă înșelați. Așa cum era de așteptat, colegul ei, Dani, a făcut mici glumițe pe seama alegerii vestimentare și i-a sugerat că ar trebui să se schimbe cât mai repede.

„Din păcate, există o problemă vestimentară la Ramona, acum o văd și eu. Trebuie să te duci să te schimbi sau să te filmăm mai de departe sau să nu mai spui vremea, că vedem și noi temperaturile”, a spus Dani Oțil.

Amuzându-se pe această temă, Răzvan a făcut și el un comentariu amuzant, dar de data aceasta la adresa vestimentației colegului său, Dani.

„N-ai ceva căpițe de fân de recoltat? Vezi-ți de treaba ta”, a spus Răzvan, făcând referire la costumația ușor „țărănească” a lui Dani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest