Ramona Olaru s-a implicat în amenajarea interioară a casei lui Cătălin Cazacu: ”Am tapet cu rândunele”

 

Motociclistul este foarte îndrăgostit, așa că o lasă pe iubita lui să facă tot ceea ce își dorește în apartamentul în care vor locui.

 

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au intrat pe ultima sută de metri cu renovările în noua locuință. Astfel, cei doi plănuiesc să-și facă sărbătorile de iarnă în casă nouă, asta dacă nu cumva, între timp, sportivul îi va face o surpriză iubitei lui și o va duce într-o vacanță exotică. În exclusivitate la Antena Stars, Cătălin Cazacu a oferit un interviu în care a vorbit despre modul în care a fost amenajat de către asistenta TV apartamentul.

 

„Am angajat pe cineva, probabil dacă zugraveam eu dura din momentul în care începeam să fac lucrarea, până învățam, probabil era terminată de ceva timp, așa a durat mult, greu cu meșterii, foarte greu. Am tapet pe tavan...Dacă cineva venea și îmi spunea nu acum cinci ani, acum doi ani că: „O să e trezești dimineața și o sa se termine cu toate și o să ai într-o zi tapet cu rândunele, eu îl omoram cu pietre...Dar, între timp, am tapet cu rândunele...”, a povestit Cătălin Cazacu la Xtra Night Show.

 

Ramona Olaru a intervenit peste partenerul ei și a spus că, de fapt, rândunicile sunt în dressing, nu în dormitor: „Știu că el se dă o victima a societății, are rândunele în dressing. Din contră, am făcut dormitorul frumos, pentru că era de băiat singur. Am pus draperii, cu mochetă, cu pat mare, amândoi am făcut frumos”.

 

În privința unei eventuale căsătorii, Cătălin Cazacu a mărturisit că inclusiv mama lui îl întreabă de ce nu face pasul cel mare, dat fiind că tinerii îndrăgostiți se știu de destulă vreme. „Mama m-a întrebat înainte să fiu cu Ramona de ce nu m-am casatorit cu ea. Parțial, o învinuiesc pe mama mea de „dezastrul ăsta” ”, a declarat Cătălin Cazacu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest