Ramona Olaru şi Cuza de la „Noaptea Târrziu” au trecut la un alt nivel al relaţiei! „Ne place siguranţa”

 
+2 click pentru
galerie

Hopa! Hopa! Ramona Olaru şi Cuza de la „Noaptea Târziu” trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, începută nu de foarte mult timp. Cu toate acestea, relaţia celor doi au avansat destul de rapid, astfel încât au decis să treacă la un nivel destul de important.

Frumoasa asistentă de la „Neaţa cu Răzvan şi Dani” este îndrăgostită până peste cap de actualul iubit! Cine ar fi crezut că se va întâmpla aşa de repede, dacă ţinem cont de faptul că a trecut recent printr-un divorţ, după un mariaj de trei ani! Dar este adevărată vorba: „căile dragostei sunt tare misterioase”.

După ce au împlinit numai o lună de relaţie, Ramona şi actualul iubit au decis că este momentul să-şi cunoască familiile reciroc. Zis şi făcut! Frumoasa blondină a mărturisit că nu au stat prea mult pe gânduri, mai ales că amândurora le place siguranţa, aşa că au făcut pasul important, încă de la început.

Mai mult de atât, Ramona Olaru a ținut să menţioneze cât de bine îi merge pe plan amoros. Cuza a fost bărbatul care i-a adus fericire şi lumină în viaţă, după ce a trecut printr-un divorţ destul de dureros, după o căsnicie de trei ani. Totodată, asistenta TV a mărturisit şi dacă are de gând să se căsătorească.

„Viața mea e minunată, viața mea mereu a fost minunată. Eu văd binele în orice situație. Dacă s-a întâmplat treaba asta cu divorțul, s-a întâmplat că așa a trebuit să fie. Pentru că toate se întâmplă cu un rost în viață. Și sunt foarte bine. Da, tot timpul o să cred în instituția căsătoriei și o să mi-o doresc în continuare. Ar trebui să facem lucrul acesta, să ne bazăm tot timpul pe cineva, să avem pe cineva lângă noi. Actele poate nu contează, dar să ai acolo pe cineva”, a spus Ramona Olaru, pentru Libertatea.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest