Ramona Olaru și-a descoperit scopul în viață: ”Nu cred că este ceva scris în stele!”

 

Asistenta emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a dezvăluit că ascensiunea sa în lumea showbiz-ului nu a fost deloc ușoară.

 

Ramona Olaru dă dovadă la fiecare apariție de la matinalul de la Antena 1 de bună-dispoziție, fiind mereu încărcată cu energie pozitivă. Întotdeauna cu zâmbetul pe buze, reușind să împartă cu telespectatorii starea ei de bine, frumoasa asistentă TV a dezvăluit că ascensiunea sa nu a fost una deloc ușoară, că drumul spre succes a fost presărat și cu obstacole.

 

În exclusivitate la Antena Stars ea a mărturisit că scopul ei în viață este acela de a distra lumea. Totodată, Ramona Olaru consideră că fiecare om își creionează propriul destin, acesta nefiind scris în stele.

 

”N-am avut nicio țintă în viață, tot timpul am mers cu ce mi-a apărut în cale. Am hotărât pe moment dacă fac lucrul respectiv, sau dacă nu îl fac. Ceea ce, de multe ori, pe oamenii din jurul meu i-a deranjat faptul că eu am luat deciziile pe moment, fie că au fost pozitive sau negative. În fiecare an din viața mea am crezut că ceva este scris în stele, apoi mi s-a arătat că nu era. Nu cred că este ceva scris în stele. Am venit pe acest pământ să vă distrez pe voi, cred că asta este scris în stele”, a spus Ramona Olaru la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest