Ramona Olaru, un nou atac la adresa fostului iubit, Cuza: „Atât de sărac, încât să nu își permită maniere”

 

Încurcate mai sunt căile dragostei! Iar când vine vorba de o relație atât de controversată precum cea pe care au avut-o Ramona Olaru și Cuza, lucrurile se complică și mai mult! După ce s-au despărțit, asistenta TV a început să arunce cu săgeți din ce în ce mai otrăvite în fostul iubit și pare că nu are de gând să se oprească!

În urmă cu puțin timp, Ramona Olaru dădea de înțeles că motivul din cauza căruia s-a despărțit de Cuza a fost infidelitatea, prin intermediul unui mesaj pe care l-a publicat pe contul său de socializare.

”Ai grijă cu cine-ți faci amintiri, că s-ar putea să mai aibă cu cineva în același timp, amintiri!:)))”, a scris Ramona Olaru.

Acum, un alt mesaj cu subînțeles, care pare a fi adresat tot fostului iubit, a luat prin surprindere pe toată lumea. Asistenta TV de la „Neața cu Razvan și Dani” a scris câteva cuvinte acide despre bărbații fără maniere, categorie în care, pare, că îl integrează și pe Cuza.

”Niciun bărbat nu ar trebui să fie atât de sărac încât să nu-și permită maniere”, a scris blonda pe Instagram.

Deși nu a menționat punctual că subiectul mesajului ar fi Cuza, Ramona Olaru nici nu a infirmat că ținta săgeților ei otrăvite ar fi fostul iubit, atunci când a fost întrebată de admiratorii ei de pe pagina de socializare.

Rămâne de văzut cu ce ne va mai surprinde Ramona Olaru, așa ca rămâneți pe www.antenastars.ro pentru mai multe detalii!  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest