Randi, declarații în premieră la Antena Stars: „Cu siguranță am rănit prin vorbe și fapte!”

 

El a făcut o mărturisire șoc.

 

În cadrul unui interviu acordat Antena Stars, Andrei Ropcea, pe numele de scenă Randi, a vorbit despre iubire și a mărturisit că nu a avut acest sentiment niciodată, iar mulți dintre cei care consideră că-l au se înșeală, pentru că foarte puțini oameni de pe planetă sunt capabili să dezvolte astfel de trăiri, opinează cântărețul.

 

În momentul de față, Randi a recunoscut că nu este implicat în nicio relație de iubire. El a precizat că deși e foarte ușor de spus ”te iubesc”, de fapt în realitate acest sentiment e unul foarte puternic și e simțit doar de câteva persoane la adevărata lui valoare.

 

”Eu de iubit n-am iubit niciodată, dar spun asta conștient. Dacă ajungi să te cunoști pe tine și să te înțelegi pe tine în lumea asta și să înțelegi că iubirea e un cuvânt foarte prost înțeles și e un sentiment mult mai profund decât îl percepem noi majoritatea. E vorba de foarte multe chestii, oamenii care se iubesc 2-3 ani nu se iubesc, realist vorbind foarte puțini oameni pe pământ se iubesc cu adevărat”, a spus Randi la Antena Stars.

 

Artistul este conștient că nu a fost un partener ideal în relațiile pe care le-a avut. El a recunoscut că a lăsat și trauma iubitelor lui, deranjând atât cu vorba, dar și cu fapta.  ”Cu siguranță am rănit prin vorbe și fapte ca noi toți de altfel, n-ai cum să iubești un om dacă nu vezi dezvoltarea lui”, a spus el la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest