Randi isi ia inima in dinti si face o schimbare indrazneata in cariera muzicala: "Este un proiect deosebit"

 

Randi se reprofilează și se pregătește să facă o schimbare majoră în cariera sa muzicală. Cântărețul a anunțat în exclusivitate pentru Antena Stars că își propune să urmeze calea muzicii electronice și să facă o carieră în acest domeniu.

Întrebat cine are putere asupra sa, Randi a declarat că doar cariera muzicală, iar recent obsesia lui este muzica. Artistul a precizat că lucrează de foarte mult timp la un proiect de muzică electronică, care este un amestec între underground și mainstream. Potrivit lui Randi, proiectul său nu este despre "bubuituri", ci este un mix între cele două stiluri și este destul de diferit de ceea ce a făcut până acum.

„Eu lucrez de mult la un proiect, dar nu am fost atât de motivat sau n-am avut curajul să mă rup de ce fac acum, dar la un moment dat va trebui să mă rup, pentru că sunt mult mai multe satisfacții în zona asta. Așa cânți pentru o planetă, de fapt. Este un proiect de muzică electronică între underground și mainstream, ca să zic așa, adică nu e bubuială”, a mai adăugat el

Randi a explicat că a luat această decizie pentru că în România posibilitățile sunt limitate și ajungi să te plafonezi, iar el nu vrea să se repete și să intre în monotonia care poate omorî creativitatea. Artistul a adăugat că are nevoie să facă mereu ceva nou, iar oamenii din România acceptă foarte puțin ceea ce este nou.

„Pentru că în România posibilitățile sunt, dar la un moment dat ajungi la un plafon și ajungi să o iei de la capăt. Eu chiar nu sunt genul căruia îi place să se repete și monotonia omoară creativitatea. Eu am nevoie să fac mereu ceva nou, iar oamenii acceptă nou foarte puțin aici”, a precizat artistul

În concluzie, Randi se reprofilează în muzica electronică și speră să își îndeplinească visul de a avea o carieră de succes în acest domeniu. Artistul este motivat și nerăbdător să împărtășească cu fanii săi noile sale creații muzicale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest