Rapid, ieftin şi eficient! Cum vindeci natural cariile cu ajutorul cojilor de ou

 

Cojile de ou sunt aruncate de oameni deoarece nu le cunosc beneficiile uimitoare pe care le au asupra sănătăţii. În realitate, cojile de ou constituie un aliment minune pentru dantură şi oase, dacă ştii cum să le foloseşti.

Cum prepari cojile de ou

Fierbe ouăle în apă timp de 5 minute. Vei elimina, astfel, agenții patogeni care s-ar putea găsi pe coajă. Lasă-le la uscat, apoi transformă-le în praf, folosind râșnița de cafea. Dacă vrei să asimilezi calciu, pur și simplu iei ½ de praf de coji de ou pe zi, conform voceatransilvaniei.ro. Absorbția de calciu se face în prezența vitaminei D, așa că stai cât poți de mult la soare ori consumă ficat.

Cum îți faci pastă de dinți din coji de ou

Dacă vrei să scapi de carii, prepară-ți acasă o pastă de dinți din coji de ou. Vei avea nevoie de un sfer de cană de praf de cohi de ou, 2 linguri de ulei de cocos și o lingură de bicarbonat de sodiu. Dacă vrei, poți adăuga și câteva picături de ulei de mentă. Amestecă ingredientele într-un bol, până când se transformă într-o pastă pe care o poți depozita într-un borcan. Folosește compoziția pentru a te spăla pe dinți.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest