Rapid, ieftin şi fără durere! Cum elimini părul nedorit de pe faţă?

 

Vrei să ai un ten cât mai fin cu putinţă şi suntem conştiente toate că mustaţa nu este atât de sexy. Tratamentele sunt destul de costisitoare şi te-ai săturat să arunci banii pe fereastră. Încearcă atunci măştile făcute în casă. Ele te ajută să ajungi la rezultatul dorit fără efort, iar banii rămân la locul lor în portofel.

Masca de faţă cu miere şi lămâie
Amestecă 1 lingură de miere cu câteva picături de suc de lămâie. Aplică masca pe faţă şi las-o să acţioneze 15 minute după care îndepărteaz-o prin masaj cu un prosop. Nu te aştepta ca masca să elimine tot părul de pe faţă dintr-odata, tratamentul trebuie repetat de 2-3 ori pe săptămână, rezultatele nu vor întârzia să apară.

Masca de faţă cu zahăr şi miere
Spre deosebire de celelalte măşti de mai sus, această mască acţionează ca o ceară. Amestecă într-un vas o lingură de zahăr cu una de miere şi câteva picături de suc de lămâie. Încălzeşte acest amestec la microunde pentru 3 minute după care, când pasta s-a mai răcit dar e totuşi călduţă, aplic-o pe faţă, pe zonele cu păr. Încearcă să Îndepărtezi masca trăgând în direcţia opusă creşterii firelor de păr, la fel cum faci cu ceara.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest