Rapid şi eficient! Cum scapi de durerea de măsea în 5 minute

 

Durerea de măsea poate apărea în orice moment și nu este deloc plăcută. În astfel de momente, este obligatoriu să mergi la stomatolog, însă până ajungi la el, poți încerca metode naturale, care te vor scăpa de durere în 5 minute.
 
Cuișoarele sunt condimente cu gust dulce și numeroase proprietăți medicale. Conțin eugenol, un antiseptic natural care oprește durerea și curată gură de bacterii, eliminând respirația urât mirositoare. Dacă ai o durere de măsea, înainte să dai fugă la farmacie, vezi dacă nu ai în casă cuișoare.
 
Cum scapi de durere cu ajutorul cuișoarelor
 
Dacă ai cuișoare sub formă de praf, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți clătești gură cu apa cu sare. Ia între degete un praf de cuișoare și pune-l pe dintele care te doare. Așteaptă câteva minute și vei scăpa de durere.
 
Dacă ai cuișoare întregi, ia două și pune-le aproape de dintele pe care te doare, după ce ți-ai clătit gură cu apa cu sare. Așteaptă până când cuișoarele se înmoaie, apoi mesteca-le, pentru a eliberă uleiurile benefice din ele.
 
Uleiul de cuișoare este cel mai eficient remediu pentru durerile de dinți și se măsele. Pentru a-l folosi, mai ai nevoie de bețișoare de urechi și ulei de măsline. Clateste-ți gură cu apa și sare, apoi amestecă uleiul de cuișoare cu uleiul de măsline. Aplică soluția obținută pe dintele sau măseaua afectată, cu ajutorul unui bețișor de urechi.

L.F.

Foto: Hepta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest