Rapid şi eficient! Slăbeşte 10 kilograme în 8 zile cu dieta Army

 

Descoperă incredibila dietă de slăbire rapidă urmată de Armata Israeliană - Dieta Army. Te slăbeşte rapid, durează puţin şi are efecte testate deja.

Dietă ARMY, cunoscută că dieta armatei israeliene, a fost concepută în 1970 pentru a reduce rapid greutatea celor care erau înrolați în armată.

Meniul de bază al dietei Army, conceput acum 40 de ani era astfel:

Primele două zile ale dietei Army

Se consumă doar mere, iar că lichide sunt permise doar apa și o cafea neîndulcită dimineață. Merele se consumă doar în stare proaspătă.

Următoarele două zile ale dietei Army

În aceste două zile se consumă, în orice cantitate doriți, doar brânză. Atenție, nu și cașcaval sau alte derivate din lapte. Este indicată brânză de capră. Că lichide, în continuare sunt permise doar: apa, o cafea neîndulcită dimineață.

Zilele 5 și 6 ale dietei Army

În aceste două zile se continuă mesele proteice, însă se va consumă doar carne de pui, fără pielite. Aceleași lichide sunt permise.

Atenție, carnea de pui se consumă doar fiartă, la cuptor sau pe grătar, singurele condimente permise sunt sărea, piperul și condimentele obținute prin uscare. În niciun caz nu se combină carnea cu ulei sau alte alimente și evident nu se prăjește carnea.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest