Rapid, uşor şi delicios! Cum să prepari ketchup de casă în doar 2 minute

 

Ketchup-ul este unul dintre cele mai populare condimente şi multe persoane au grijă să nu le lipsească niciodată din bucătărie. Cu toate acestea, oamenii nu iau în calcul faptul că produsele din comerţ conţin foarte mulţi aditivi şi sirop de porumb, care este bogat în fructoză, iar acestea nu fac deloc bine sănătăţii.

Siropul de porumb nu are valoare nutritivă reală și că provoacă dezechilibre glicemice. Acest sirop îmbogățit cu fructoză este foarte răspândit, întrucât are proprietatea de a prelungi durata de valabilitate a produselor procesate și este mai ieftin decât zahărul, conform site-ului secretele.com.
 
De asemenea, ketchup-ul conține inclusiv zahăr în cantități foarte mari. Și nici așa-zisele branduri organice nu sunt 100% naturale, având o serie de ingrediente îndoielnice. Aşadar, cea mai bună alternativă constă în prepararea propriei rețete de ketchup acasă.

Iată cum poţi să-ți prepari ketchup în casă, în doar 2 minute:

Ingrediente:

- o jumătate de linguriță de boabe de muștar

- 3 roșii potrivite

- o linguriță de oțet de mere

- o linguriță de sare de himalaya 

- o linguriţă de miere

Mod de preparare:

Spală roșiile, elimină cotorul și așază-le într-un vas. Adaugă peste ele restul ingredientelor și pune-le pe toate sub blender. În 2 minute ai obținut ketchup-ul dorit!

Dacă îţi place ketchup-ul iute, poți adauga la amestec și un ardei iute. Totul a este natural, se prepară rapid şi uşor, iar gustul este delicios.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest