Rapid, uşor şi fără bani! Cum îţi vopseşti singură părul acasă

 

Vrei să te vopseşti, dar nu ai bani pentru un salon şi nici timpul necesar? Atunci alege varianta de a te vopsi acasă fără să te coste nimic.

Ce instrumente trebuie să ai la îndemână?

- mănuşi de silicon;

- un bol în care să prepari vopseaua conform instrucţiunilor de pe cutie; ca material este de preferat să evitaţi inoxul, pentru că duce la oxidarea vopselei, închiderea acesteia cu 1-2 tonuri;

- pensulă.

Cum aplici vopseaua pe podoaba capilară?

1. După ce ai preparat vopseaua, trebuie să împarţi părul în mai multe secţiuni, începe din partea din spate a capului. Aplică culoarea de la aproximativ 2 cm de nivelul scalpului. Continuă cu vârful capului după care părţile laterale. Aceste zone sunt predispuse la o penetrare mai rapidă a culorii. Aplică culoarea în mod uniform pe toată lungimea firului de păr până la vârfuri.

2. Lasă vopseaua să acţioneze. Fiecare vopsea are un timp diferit de acţiune. Pentru o uscare mai rapidă a părului poţi să îl înfăşori într-o pungă de plastic. Efectul de încălzire duce la obţinerea culorii într-un mod mai rapid. Evită expunerea la aer rece. Aerul rece afectează culoarea într-un mod negativ.

3. Clăteşte părul cu apă călduţă până când apa va rămâne limpede. Aplică apoi şampon (de preferat şampon pentru păr vopsit din aceeaşi gamă cu vopseaua de păr). Şi neapărat balsamul hrănitor pentru părul vopsit. Nu uita să foloseşti şi în viitor numai produse de îngrijire pentru părul vopsit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest